Hozzászólás ehhez Hírek, Közérdekű, Rendkívüli közlemény

Népszámlálás 2022

Tisztelt Szülők!

Tóth János Tankerületi Igazgató megbízásából, szeretnénk továbbítani Önöknek a KSH felhívását.

Üdvözlettel:

Iskolavezetés

KSH Tájékoztatás

Amennyiben az adatszolgáltatók számára olyan borítékot kézbesítettek, amely nem az ő címüket tartalmazza (pl. a postaládába egy másik házszámra mutató boríték került kézbesítésre), akkor is felhasználható a levélben lévő belépési kód. Az önkitöltésnél a lakáskérdőív részeként a címpontosítás során ki tudja javítani az adatszolgáltató a címet, így a kapott kód felhasználható nem pontos címzés esetén is. Az adott kódon csak a települést (ez esetben a kerületet) nem fogja tudni javítani a kitöltő, a cím többi elemét igen.

A borítékok kézbesítése épület/lépcsőház szintig történt meg, tehát a társasházakban amúgy is szükséges az önkitöltés során a címpontosítás.

Amennyiben valamely adatszolgáltató egyáltalán nem kapott felkérő levelet, akkor belépési kód igényelhető. Az igénylés elérhető a nepszamlalas2022.hu oldalon ügyfélkapun keresztül.

Hozzászólás ehhez Hírek, Közérdekű, Rendkívüli közlemény

Szünetek változása

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2022/2023. tanév rendjéről szóló 22/2022. (VII.
29.) BM rendelet 7. § (2) bekezdésében foglaltaktól eltérően a 2022/2023. tanévben
a téli szünet előtti utolsó tanítási nap 2022. december 21. (szerda), a szünet utáni
első tanítási nap 2023. január 9. (hétfő).
Az R. 7. § (1) bekezdésében meghatározott őszi szünet a 2022/2023. tanévben
nem adható ki. 2022/2023. tanévben a tanítási év utolsó tanítási napja 2023. június
16. (péntek).

Üdvözlettel:
Morovikné Fülöp Csilla
intézményvezető

Hozzászólás ehhez Események, Hírek, Rendkívüli közlemény, Ünnepek

Tanévnyitó ünnepség

Tisztelt Szülők!

Tanévnyitó ünnepségünket 2022.09.01-én, 8 órától tartjuk. Kérjük, hogy tanulóink 7:45-re, az ünnepséghez méltóan, ünneplőben érkezzenek (fekete nadrág / szoknya és fehér ing / blúz). Rendezvényünkre a szülőket is szeretettel várjuk, azonban kérjük, hogy az udvaron tartózkodjanak.

A holnapi napon tanulóink a 4. óra (11:40) és/vagy ebéd után (12:30) mehetnek haza. Ügyeletre van lehetőség, amennyiben azt írásban, az üzenőfüzetben jelezik.

Sok szeretettel várjuk Önöket, és tanulóinkat!

Üdvözlettel:
Iskolavezetés

Hozzászólás ehhez Hírek, Rendkívüli közlemény

2021.03.07. napközbeni gyermekfelügyelet iránti igény

Kedves Szülők!
Mint már Önök előtt is ismert, a Magyar Kormány rendeletet adott ki a védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása érdekében. A jogszabály kiemelten foglalkozik az általános iskolákban bevezetett tantermen kívüli digitális munkarend időtartama alatt a tanulók napközbeni felügyeletének megszervezésével. Különösen indokolt esetben – a szülő, illetve a törvényes képviselő kérelme alapján – gondoskodunk a gyermekek napközbeni felügyeletéről.
Különösen indokolt esetnek számít, ha a szülő a járványügyi védekezés területén dolgozik, és gyermeke felügyeletét más módon nem tudja megoldani. A gyermek felügyeletét tehát akkor tudjuk biztosítani, ha a szülő írásbeli kérelmet nyújt be az intézmény vezetőjének.
A kérelemnek tartalmaznia kell az indokokat – annak eldöntésére, hogy mi esik a „legszükségesebb eset” kategóriába támpontot jelenthet a munkáltató igazolása.

Kedves Szülők!
A 111/2021.(III.6) Kormányrendelet 2.§.-a elismeri azokat az erőfeszítéseket amelyet Önöknek a jelenlegi helyzet kezelésére tenniük kell-és természetesen mi is köszönjük a segítségüket. Köszönjük azért is, mert a jelenlegi helyzetben az iskolák is a járvány helyszínévé változtak, veszélyeztetve a gyermeküket, a családjukat és Kollégáinkat is.
Az intézményben dolgozók feladata most az, hogy a digitális térben segítsék gyermeküket, és ügyeljenek. Az ügyelet ideje alatt azonban nem tudnak órát tartani, így elmaradhatnak órák – és ezt mi nem szeretnénk.
Kérem, kérjük hát Önöket, hogy a tavaszi szünetig csak a legszükségesebb esetben kérjenek gyermekfelügyeletet. Mindenkinek az az érdeke, hogy minimálisra csökkentsük a találkozásokat – és persze azt is reméljük, hogy az oltásszám növekedése könnyebbséget jelent majd.
Tájékoztatjuk majd Önöket – segítve az Önkormányzat munkáját – arról is, hogy az ügyeletet kérő, illetve a szociálisan rászoruló (otthon maradó) gyermek hogyan veheti igénybe a napi egyszeri étkezést.
Az iskolai ügyeleten csak egészséges, tünetmentes tanulókat fogadunk.

Tóth János s.k.,
tankerületi igazgató