Hozzászólás ehhez Érdekes, Események, Hírek, Szülői Klub

Üres az osztály – Online ballagás 2020

Rendhagyó módon zajlott az idei ballagás. A 8. évfolyam tanulói, tanárai, szülei és mindenki, aki máskor virágcsokrokkal, hangos énekszóval, sorfallal, kézfogással és öleléssel búcsúzott volna, most otthonról nézte végig ünnepi összeállításunkat, ünnepi műsorunkat, melyet éppoly szeretettel készítettünk ballagó diákjainknak, mintha együtt ballagtunk volna velük végig a jól ismert folyosókon, termeken.

A 7. évfolyam diákjai versekkel, búcsúbeszéddel készültek erre az ünnepi eseményre, az intézményvezetőnk, a gyerekek osztályfőnökei és tanárai bölcs gondolatokkal, szép útravalókkal látták el végzőseinket, akiknek a tarisznyájába a 8 év legemlékezetesebb pillanatait is sikerült becsempésznünk egy-egy zenés összeállítással. A 8. évfolyamosok búcsúbeszéddel és verssel köszöntek el régi iskolájuktól.

A végzős diákok és szüleik nevében is köszönjük mindazoknak, akik az online ballagást előkészítették és a megvalósították – különösen Illyés Gábor bácsinak, aki a búcsúfilmeket elkészítette –, hogy a nehéz helyzet ellenére ilyen széppé, meghatóvá, emlékezetessé tették számunkra a búcsú pillanatát!

A végzősök nevében: Juhász Istvánné

ballagó osztályfőnök