Hozzászólás ehhez Hírek

Tantermen kívüli tanítás

Kedves Szülők!

Azoknak a tanulóknak tudjuk kiscsoportos felügyeletét ellátni, akik szüleinek munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához. A családok ezt az igényüket március 16-án 11:30 óráig jelenthetik be az iskola titkárságán a 427-0687 vagy a 06-30/832-0180 telefonszámok egyikén vagy email-ben az címen

Felhívom a szülők figyelmét arra, hogy kiscsoportos ügyelet esetén is magasabb a fertőzés veszély. A felügyeletet biztosító intézményt a Tankerület fogja meghatározni. Az ügyeletben lévő tanulók kiesnek a távoktatásból, így folyamatosan kell pótolniuk a tananyagot és a feladatokat.

 

Tájékoztatom a kedves szülőket, hogy a tantermen kívüli munkarendre történő átállás azt jelenti, hogy az iskolában nem tanítási szünet van, hanem más módszerekkel történik az ismeretek megosztása, majd azok számonkérése. Mindannyiunk célja az, hogy eredményes tanévet zárjunk.

Kérem, a diákok otthon tartózkodjanak, ami az oktatás eredményessége szempontjából is fontos, és azt a célt is segíti, ami az intézkedés meghozatalához vezetett, hogy ne alakuljanak ki gócpontok a járványban. Viselkedjenek felelősségteljesen, kerüljék a csoportos találkozásokat, közös programokat.

 

Kedves Szülők! Az április 8-ára és 15-ére tervezett tanítás nélküli munkanapot a rendkívüli helyzetre való tekintettel iskolánk áthelyezte március 16-17-ére, így a tantermen kívüli oktatás intézményünkben március 18-án kezdődik. A továbbiakban az osztályfőnökök keresni fogják Önöket és egyeztetnek az elérhetőségekről.

Kérem, folyamatosan figyeljék az iskola honlapját és a KRÉTA rendszert, valamint az osztálycsoportokat!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy az ebédek lemondása központilag megtörtént. Ha ezzel kapcsolatban kérdésük van, a 427-0687 telefonszámon érdeklődhetnek.

 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Kérem mindenki tartsa be az óvintézkedéseket, vigyázzanak magukra és szeretteikre!

 

 

Budapest, 2020. március 16.

 

 

Üdvözlettel:

Arany János Általános Iskola Tantestülete