Hozzászólás ehhez Események, Hírek, Sport, Verseny

2018.12.07. Adventi kézműves, logikai játékos és sportdélután

December 7-én a természettudományi munkaközösség szervezésében a felső tagozatos tanulók játékos délutánon vehettek részt, melyen készíthettek kókuszgolyót, süthettek és díszíthettek mézeskalácsot, kipróbálhatták ügyességüket a sportban és a logikai játékokban.

Egymás után érkeztek az iskola ebédlőjébe az ügyesebbnél ügyesebb kis cukrászok, s a szorgos gyermekkezek hamarosan megtöltötték finom kókuszgolyókkal a hatalmas tálcákat.

Nyújtották és formálták a mézeskalácsot, s ötletes díszítésekkel csinosították az elkészült süteményeket. Celofánba csomagolva haza is vihették, hogy odaajándékozzák valakinek. A sütögetésben a 4. évfolyamosok is részt vehettek.

Az aulában közben folyt a játék, a tornateremben pedig egymást váltották a csapatok a röplabdamérkőzéseken. Az 5 – 6. évfolyam versenyében a 6. b nyert, a nagyok között pedig a 7. a osztály aratott győzelmet, amire jogosan lehettek büszkék!

Köszönjük azoknak a szülőknek a segítségét, akik a sütikészítéshez alapanyagokat küldtek be, s akik a szülői büfében tevékenykedtek!

  1. 12. 09.

Juhász Istvánné