Hozzászólás ehhez Eredményeink, Hírek, Képek, Rólunk szól, Verseny

Irodalmi versenyeredményeink

2022 decemberében, iskolai fordulókat követően, részt vettünk a kerületi Szép magyar beszéd versenyen. Intézményünket Polgár Izabella Adél (6.b) és Ales Viktor (7. a) képviselte. Izabella 2. helyezést ért el.

2023. február 25-én három tanulót vittünk a Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban megrendezett Országos Versmondó Versenyre. Kardos Dániel Péter, Polgár Izabella Adél, Papp Míra tanulóink mindhárman nagyon lelkiismeretesen készültek, szépen szerepeltek. Míra bekerült a top tízbe, könyvjutalmat kapott a neves zsűri előtt való szerepléséért, melynek tagjai voltak jeles színművészek, többek között Détár Enikő, Kálid Artúr. Mindegyik diákunk emléklappal és csodálatos élményekkel gazdagodott.

Köszönöm a gyerekek helytállását, bátor kiállását!

Marin Enikő

magyartanár

Forrás: Országos versmondó verseny

Hozzászólás ehhez Események, Hírek, Rendkívüli közlemény, Ünnepek

Tanévnyitó ünnepség

Tisztelt Szülők!

Tanévnyitó ünnepségünket 2022.09.01-én, 8 órától tartjuk. Kérjük, hogy tanulóink 7:45-re, az ünnepséghez méltóan, ünneplőben érkezzenek (fekete nadrág / szoknya és fehér ing / blúz). Rendezvényünkre a szülőket is szeretettel várjuk, azonban kérjük, hogy az udvaron tartózkodjanak.

A holnapi napon tanulóink a 4. óra (11:40) és/vagy ebéd után (12:30) mehetnek haza. Ügyeletre van lehetőség, amennyiben azt írásban, az üzenőfüzetben jelezik.

Sok szeretettel várjuk Önöket, és tanulóinkat!

Üdvözlettel:
Iskolavezetés

Hozzászólás ehhez Események, Hírek

Osztályfényképezés

Tisztelt Szülők!

Iskolánkban 2022.05.19-én, csütörtökön osztályfényképezés lesz. Kétféle kép is készülhet, ezért kérjük, hogy ünneplővel (fehér ing/blúz, fekete nadrág/szoknya), és kedvenc ruhával is készüljenek a gyerekek.

Bp., 2022.05.16.      

Iskolavezetés

Hozzászólás ehhez Hírek

Köszöntjük az Édesanyákat!

Egy szívem van…
 
Ha száz szívem volna:
Mind érted dobogna,
Szelíd arcod mind a százban
Napfényként ragyogna.
Áldjon meg az Isten
Jártadban, keltedben.
Hová nézel a virág is
Ott nyíljék legszebben.
Nincs több, csak egy szívem,
Csak egyetlen egy van:
Ám, de százzal sem tudnálak
Szeretni már jobban.
A te neved zengi
Minden dobogása…
Szálljon reád édesanyám
Az Isten áldása!

Takács Irén verse
Hozzászólás ehhez Hírek

Beiratkozási információk

two books beside two chalks
Photo by Pixabay on Pexels.com

Tájékoztatás az iskolai étkeztetésről:

Körzethatáraink:

Videós segítség: eÜgyintézés – BÁI – Beiratkozás általános iskolába

Hozzászólás ehhez Hírek

Adománygyűjtés iskolánkban

man love people woman
Photo by Muhammad Rayhan Haripriatna on Pexels.com

A szomszédunkban zajló háború miatt hazájukat elhagyó családok – elsősorban a menekült gyermekek ellátása érdekében kérünk segítséget. A  Dél-Pesti Tankerületi Központ vezetése a fenntartott intézményekben dolgozókat, az ott tanuló gyermekeket és hozzátartozókat arra kéri, hogy lehetőségeik szerint adományokkal segítsék az érintettek ellátását.

Az iskoláinkban zöldség-gyümölcs programot bonyolító – és a hármas határ közelében tevékenykedő Szatmár Íze Kft. – összegyűjtötte a határ mentén elhelyezkedő önkormányzatoktól a megjelenő – tényleges és megalapozott igényeket, és ezek alapján minden osztály egy meghatározott termékcsoport beszerzésével tud segíteni. Az osztályfőnökök nyújtanak erről részletes tájékoztatást, hogy melyik osztály pontosan milyen termékek beszerzésével és összegyűjtésével tud segíteni.

A gyűjtés jövő héten keddig, 2022. március 8-ig tart, miután a Szatmár Íze Kft. vállalja a leszállítást is, és nevünkben lekvárt és gyümölcs-levet is szállítanak majd az általunk begyűjtött adományokkal együtt. 

Mindenkinek a segítségét nagyon szépen köszönjük!

Üdvözlettel:

Iskolavezetés