Hozzászólás ehhez Hírek

Covid-helyzet iskolánkban

Tisztelt Szülök!

Tájékoztatom Önöket, hogy a járványhelyzet enyhülésével döntés született számos járványügyi korlátozás megszüntetéséről a köznevelésben. Erre vonatkozóan 2022. március 4-én megjelent az emberi erőforrások miniszterének 33/2022. (III.4.) EMMI határozata a járványügyi időszak köznevelési védelmi intézkedéseiről.

A döntés értelmében visszavonásra került a járványügyi időszak köznevelési védelmi intézkedéseiről szóló 29/2021. (XI. 19.) EMMI határozat, valamint a veszélyhelyzet ideje alatt alkalmazandó egyes speciális, köznevelést érintő intézkedéseiről szóló 32/2021. (XII.20.) EMMI határozat 2. és 3. pontja.

A 29/2021. (XI. 19.) EMMI határozat visszavonása azt jelenti, hogy a járványügyi kockázatok jelentős csökkenése miatt mostantól ismét lehetséges az intézménybe egyébként belépésre jogosult személyek bejutása a szokásos módon, az erre vonatkozó korlátozások tehát megszűntek.

Kedves Szülők!

Intézményünkre vonatkozóan a következőkről tájékoztatom Önöket. A maszk használata nem kötelező csak javasolt, különösen a közösségi terekben.

Az intézményben való bejutásról:

Nagyon köszönöm megértésüket, amit a járvány ideje alatt tanúsítottak. A kaputelefon ill. a csengő nagyon jól bevált, ezért továbbra is azt kérem és javaslom, – mivel a veszélyhelyzet továbbra is fennáll – hogy csak nagyon indokolt esetben „lépjék át az iskola kapuját.”

Természetesen rossz idő esetén a korábban megszokott módon védett helyen várhatják gyermekeiket, és az épületen belül a pedagógusokkal való személyes találkozásra is lehetőségük lesz, ha ez szükségessé válik.

2022. március 8.

 

Morovikné Fülöp Csilla

intézményvezető