Hozzászólás ehhez Hírek

Adománygyűjtés iskolánkban

man love people woman
Photo by Muhammad Rayhan Haripriatna on Pexels.com

A szomszédunkban zajló háború miatt hazájukat elhagyó családok – elsősorban a menekült gyermekek ellátása érdekében kérünk segítséget. A  Dél-Pesti Tankerületi Központ vezetése a fenntartott intézményekben dolgozókat, az ott tanuló gyermekeket és hozzátartozókat arra kéri, hogy lehetőségeik szerint adományokkal segítsék az érintettek ellátását.

Az iskoláinkban zöldség-gyümölcs programot bonyolító – és a hármas határ közelében tevékenykedő Szatmár Íze Kft. – összegyűjtötte a határ mentén elhelyezkedő önkormányzatoktól a megjelenő – tényleges és megalapozott igényeket, és ezek alapján minden osztály egy meghatározott termékcsoport beszerzésével tud segíteni. Az osztályfőnökök nyújtanak erről részletes tájékoztatást, hogy melyik osztály pontosan milyen termékek beszerzésével és összegyűjtésével tud segíteni.

A gyűjtés jövő héten keddig, 2022. március 8-ig tart, miután a Szatmár Íze Kft. vállalja a leszállítást is, és nevünkben lekvárt és gyümölcs-levet is szállítanak majd az általunk begyűjtött adományokkal együtt. 

Mindenkinek a segítségét nagyon szépen köszönjük!

Üdvözlettel:

Iskolavezetés